Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (2024)

Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linia 55)

222 posts, 94972 views

Go to page: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 16

📖Pagination options

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (1)
  • cris_m
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Este... pacat ca pierde mult timp in trafic de la Rosetti pana la Iancului... valabil si pentru alte linii RATB care au traseul spre Universitate.

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (2)
  • ByOnu
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) ByOnu


Asta pentru ca nu se continua benzile separate RATB ca se pe Elisabeta. Eventual cu sens unic care era parca planificat.

  • georgica2704
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) georgica2704


mihai565 wrote:
S-a finalizat Sos. Iancului de ce nu avem linia 55? Cred ca ar fi cazul....

Da, dar spre Granitul mai e de lucru. Apoi mai vorbim .Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (3)

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (4)
  • andrei11
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) andrei11

E mai de interes traseul lui 55 decat traseul lui 14 pentru ca 55 face jonctiunea cu metroul. 14 numai cu zona Obor. Acum nu stiu care e mai important...traseul lui 14 sau lui 55 ?

  • 133 313
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) 133 313

Au lasat 55 in aer in baza lui 135 si 311. L-au mentinut pe 14 sa dubleze troleul, in caz ca ramane blocat. Mai mult din considerentul asta, ca autobuzele se descurca mai bine singure decat troleele. Mie mi se pare si acum ca 14 are o succesiune deosebit de buna, adica sunt multe vagoane.

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (5)
  • punmeister
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) punmeister

Vrei sa spui ca a scos Colentina tramvaie de la naftalina? Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (6)

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (7)
  • cris_m
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Pai are o frecventa foarte buna... a se vedea in ultimul meu reportaj de pe Pantelimon. Mie sincer, mi se pare ca 55 ar avea mai mult succes chiar si deviat, pentru ca face legatura cu metroul. De asem*nea, as fi pastrat un 614 (nu si tramvaiul pe perioada lucrarilor), dar cu un traseu usor diferit de ultimul, de la Granitul pana la Foisor, dar nu sa o ia pe Iancului ci sa pastreze traseul pe Pantelimon si apoi pe Ferdinand.

Linia 655 desfiintata si turele reintroduse pe celelalte linii ale Titanului, intrucat stau destul de prost cu masinile (oare de ce Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (8) ), iar 614 asigurat de Floreasca cu ture din 253 si 143 care au frecventa ok. Fluxurile cele mai mari sunt la Diham si la Delfinului, lumea fie schimband autobuzul, fie vrand sa ajunga la metrou.

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (9)
  • Sava_6115-6315
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315

46-le are un orar de toata jena. Azi dimineata , la ora 6:15 am ratat pe Dr Felix tramvaiul catre Pantelimon. Asteptand in statie au trecut 2 vagoane la 6:29 si 6:37 spre Gara. La 6:50 a venit urmatorul tramvai spre Pantelimon. Teoretic trebuia sa astept 20 min intre ture, dar in realitate am asteptat 35 de minute!!! Asta e chiar bataie de joc pentru o linie care vine atat de rar.
Din pacate nu este prima data cand patesc treaba asta. Tind sa cred ca tura de 6:15 pleaca mai repede decat trebuie. Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (10) O sa fac o sesizare la RATB, ca poate si-o da seama cineva de bataia asta de joc!
Daca nu sunt in stare sa tina linia 46, mai bine o suspenda si reinfiinteaza 55-ul.

  • chrisu
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) chrisu

Le-am dat un email celor de la RATB in legatura cu 55-ul. Mi-au comunicat ca se va reinfiinta dupa finalizarea lucrarilor de la Granitul.
Dupa cum s-a discutat si mai sus, si eu sunt de parere ca ar fi fost o idee mai buna sa nu se astepte marea finalizare si sa readuca linia 55 la viata, deviata.

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (11)
  • Sava_6115-6315
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315

S-au modificat intervalele pe linia 46. Cel putin dimineata erau 18-20 minute intre ture, din ce verificasem prin luna martie. In momentul de fata intervalul este de 23-25 minute.. Iar intre orele de varf e jale! De weekend nu mai zic.... Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (12) In stilul asta linia se preteaza la a fi desfintata din lipsa de nebuni care sa astepte cu zecile de minute... BRAVO RATB! Si aceleasi urari calde si pentru primaria mare Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (13) !

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (14)
  • cris_m
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Si pentru ca tin cu dintii de 14 care sa mearga pe traseul actual, nu pe Pache si Iancului, cum ar fi mai bine pana la finalizarea lucrarilor. 46 si 655 pot sa ii tina locul lui 14 pana la Dimitrov, iar de acolo pana la Foisor, troleele si 655 (capatul discutabil daca la Foisor sau Rosetti)

Daca e sa o luam cu tramvaiul care circula in caz ca raman troleele blocate, hai sa facem la fel pentru toate liniile de troleele ca sunt destule nedublate. Exemplu concret 70+79 intre Pache si Dristor si intre Campia Libertatii si Nicolae Grigorescu. Si nu mai zice nimeni nimic cand raman toate blocate Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (15)

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (16)
  • Sava_6115-6315
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315


chrisu wrote:
Le-am dat un email celor de la RATB in legatura cu 55-ul. Mi-au comunicat ca se va reinfiinta dupa finalizarea lucrarilor de la Granitul.
Dupa cum s-a discutat si mai sus, si eu sunt de parere ca ar fi fost o idee mai buna sa nu se astepte marea finalizare si sa readuca linia 55 la viata, deviata.

Am facut si eu o sesizare adineauri la RATB legat de magaria cu nerespectarea timpilor de plecare de la Gara pe linia 46, mai ales dimineata (orele 6-7)cand traficul e lejer. Sa vad ce raspuns imi vor da.

Legat de terminalul Granitul, acesta are soarta celui din Baneasa al liniei 5. In momentul de fata este o mare groapa unde nu se lucreaza si chiar daca s-ar lucra tot mai dureaza 2-3 ani pana va fi gata, ca deh, e lucrare cu statul. Asadar, degeaba vor finaliza Radionii lucrarile la linie pana la Granitului, caci tramvaiul va mai astepta mult si bine. Ne putem gandi doar la un scenariu gen luate siamezele din 24 si 46 (3-4 sau cate or fi) si bagate pe un 55 gen Granitului-Iancului cu intoarcere ori in bucla de la Iancului ori pe traseul Pache-Foisor-Ferdinand-Pantelimon (pare mai realist). Oricum nu cred ca are RATB-ul destule siameze sa sutina un 55 singur pe Pantelimon, dus pe traseul intreg(pana la Unirii) si cu o succedare decenta (maxim 10 min).

In rest: vise, taica! Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (17)

  • GPS
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) GPS

Dacă exista la Ștefan cel Mare si un macaz la stânga spre Sf. Gheorghe, am fi putut avea o linie Lacul Tei-Sf. Gheorghe, via Ștefan cel Mare; iar siamezele puteau fi băgate pe o linie 5 Piața Băneasa- Granitul, via Obor!
P.S.: Ștefan cel Mare, stația de metrou! Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (18)

  • Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (19)
  • Robert24
  • Posted:

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Robert24

RATB are doua variante pe care le ia in calcul pentru luna mai (terminalul nu va fi gata prea curand)
- fie 5 - Baneasa - Obor - Iancului - Granitul - cu siameze
- fie 55 - Sf. Vineri - Iancului - Granitul - cu siameze, dispare 5 si apare un 605, prilej cu care se apuca sa carpeasca linia pe B.V.

◄ previouspage

Go to page: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 16

nextpage ►

📖Pagination options

Home page

Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București

Choose destination

Forumul Metrou Ușor - Prezentarea rețelei de tramvai din București - Pache Protopopescu - Iancului (2024)
Top Articles
2018 Dodge Grand Caravan GT 4dr Mini Van - cars & trucks - by dealer - vehicle automotive sale - craigslist
Minneapolis Craigslist Org
Www.1Tamilmv.cafe
Satyaprem Ki Katha review: Kartik Aaryan, Kiara Advani shine in this pure love story on a sensitive subject
What Happened To Dr Ray On Dr Pol
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Paketshops | PAKET.net
Texas (TX) Powerball - Winning Numbers & Results
Devourer Of Gods Resprite
Ucf Event Calendar
Obituary Times Herald Record
LeBron James comes out on fire, scores first 16 points for Cavaliers in Game 2 vs. Pacers
litter - tłumaczenie słowa – słownik angielsko-polski Ling.pl
Tcu Jaggaer
Mycarolinas Login
Keurig Refillable Pods Walmart
Https E24 Ultipro Com
House Of Budz Michigan
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Best Uf Sororities
How To Level Up Roc Rlcraft
Our History
Sizewise Stat Login
CVS Near Me | Columbus, NE
Kirksey's Mortuary - Birmingham - Alabama - Funeral Homes | Tribute Archive
Self-Service ATMs: Accessibility, Limits, & Features
Lost Pizza Nutrition
Jcp Meevo Com
Greensboro sit-in (1960) | History, Summary, Impact, & Facts
Blackboard Login Pjc
Die 8 Rollen einer Führungskraft
Wku Lpn To Rn
Sams Gas Price Sanford Fl
Duke University Transcript Request
Giantess Feet Deviantart
15 Best Things to Do in Roseville (CA) - The Crazy Tourist
Restored Republic May 14 2023
Man Stuff Idaho
Gopher Hockey Forum
The best specialist spirits store | Spirituosengalerie Stuttgart
Clausen's Car Wash
Sound Of Freedom Showtimes Near Lewisburg Cinema 8
Sdn Fertitta 2024
Lamp Repair Kansas City Mo
Az Unblocked Games: Complete with ease | airSlate SignNow
Gon Deer Forum
Tropical Smoothie Address
Craigslist Pet Phoenix
David Turner Evangelist Net Worth
North Park Produce Poway Weekly Ad
Syrie Funeral Home Obituary
Generator für Fantasie-Ortsnamen: Finden Sie den perfekten Namen
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5800

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.